Hoi, we zijn alweer een maand of twee

Thuis

Hoezo?

Ik dacht nog zeeën van tijd te hebben nadat ik mijn laatste werkdag had maar dat was niet zo. Inpakken, nog een paar keer met vrienden afspreken. Spullen verkopen. Proberen de Peugeot te verkopen, uitzoeken hoe het werkt med de douane, en de kosten van de verhuizing want dat gingen we zelf doen. De verkoop van de Peugeot wilde niet echt vlotten en heb toen maar besloten die mee te nemen naar Nederland. Om het gehele verhuisproces niet onnodig te versimpelen. Oh en we zijn ook nog een week eerder vertrokken dan de bedoeling was.

1

Werk

Daarvoor had ik een baan aangeboden gekregen bij Smartcoat en heb van het aanbod dankbaar gebruik gemaakt. Ik ben daar 1 augustus gestart als marketing- en CRM-assistent. Een logische volgende stap in mijn carrière en het bevalt me tot nu toe uitstekend. Ik werk met bijzonder leuke collega´s en inhoudelijk is het uitdagend en creatief werk.

2

Woning

Qua woning zijn we met open armen ontvangen bij oma Fien. Erg fijn om weer thuis te zijn. Maar natuurlijk willen we ons huis erg graag verkopen zodat we verder kunnen met een eigen plekje vinden.

Het gaat dus eigenlijk heel goed met ons allemaal. Vooral Juno mist haar vriendinnen en wil nog wel terug naar Noorwegen, maar dat wordt ook steeds minder nu ze vriendin is met het buurmeisje en op school is begonnen. En met de rest van ons gaat het wel geod eigenlijk. De foto's van de verhuizing komen er nog aan, want dat heb ik Stefan nog beloofd, heb echter niet zoveel tijd gehad om deze site te op-dateren (is dat Nederlands?)

Ps: wat bewegend beeld op de achtergrond van onze oude buurt.

“Je voelt je niet thuis waar je woont, maar waar ze je begrijpen.”

—Christian Morgenstern.

op Facebook

© 2005-2016 Eugène van Grinsven

twitter | facebook | flickr

Ontvang updates via Email!