We wonen al weer sinds 2005 met veel plezier in Noorwegen maar de laatste jaren is het verlangen om terug te keren steeds groter geworden dus komen we

Terug

Waarom?

Hoe verleidelijk hij ook is, niet vanwege de Discodel. Maar wel omdat we liever hebben dat Abel en Juno Brabanders worden in plaats van Noren, nog een fijne relatie met hun Oma's op kunnen bouwen en al die andere heerlijke mensen die we al zo lang veel te weinig zien.

Wanneer?

Zo spoedig mogelijk, maar er zijn nog 2 obstakels die genomen moeten worden;

1

Werk

Teneinde water en brood te bekostigen alsmede een woning.
Zit je verlegen om een serieus goede proces en/of machine-operator annex teamleider/meewerkend voorman die graag ploegen werkt, of je kent een bedrijf dat daarom verlegen zit, laat het even weten.

2

Woning

Eén stuks woning te Ålmennhagen 9, Øvre Årdal dient verkocht te worden. Eén stuks woning te Oisterwijk dient gehuurd te worden.
Ons huis staat nu te koop en 16 maart is het kijkdag, of liever gezegd kijkuur. Dus dat wordt spannend. Voor de eerste opvang in Nederland kunnen we bij oma Fien terecht, maar we willen natuurlijk zo snel mogelijk een eigen stekje.

Werk is voor ons het belangrijkste, het huis verkoopt zich uiteindelijk zelf wel, al is het streven natuurlijk om allebei zo ongeveer tegelijk te doen.

Dan is er nog de verhuizing zelf en een bulk administratie waarvan het einde nog niet in zicht is maar dat zijn allemaal details.

Dus heb je
advies en goede raad, dan kan dat nooit kwaad!

Hopelijk tot snel.

Daar →

“Mijn vaderland is de wereld, en mijn religie is goed doen.”

—Thomas Paine.

op Facebook

© 2005-2016 Eugène van Grinsven

twitter | facebook | flickr

Ontvang updates via Email!