Hallo daar. Welkom (terug).

Vanaf heden niet alleen een redesign, maar een reconcept. Geen traditionele blog waar wij je vervelen met de zoveelste emigratie-gerelateerde gebeurtenis, maar een concept wat ontstond vanuit een minimalistische gedachte van "geen concept". In de praktijk gaat zich dit vertalen in "blog-posts" die er niet persé uitzien alsof er een samenhangend verband is tussen de ene en de andere blog post. Sommigen noemen dat een artikel. Maar het kan ook gewoon een (paar) foto('s) of een filmpje zijn. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Dit alles onder het motto "ter leeringh ende vermaeck", wat automatisch betekent dat ik me niet druk ga maken over compatibiliteit met oude browsers, ja ik bedoel u, Satan der Browsers, Internet Explorer.

Waar ik me wel druk over ga maken is de kwaliteit van hetgeen ik maak. Nu is kwaliteit in deze meestal subjectief en zeker hier aangezien ik zelf de criteria stel. Desalniettemin is dit de derde versie van mijn eerste officiële post in het nieuwe concept. Eigenlijk wilde ik dit al 1 januari presenteren maar ik vond de eerste versie van deze pagina, hoewel compleet anders dan wat u nu ziet, niet echt aan mijn eigen eisen voldoen. Dus werd er een nieuwe gebouwd, hetzelfde idee, andere uitwerking. Hoewel die eigenlijk wel erg cool was, week het weer teveel af van mijn eigen filosofietjes van wat wel en niet kan op een goede website. En toen zijn we aanbeland bij deze definitieve versie. Om een lang verhaal kort te maken, nieuwe artikelen zullen waarschijnlijk niet heel regelmatig verschijnen. Ter bevestiging; het geplande artikel over concertfotografie dat ik direct na deze aankondiging wilde publiceren ga ik weer herschrijven vanwege een te rommelige broncode. Ik moet er tenslotte wel iets van leren.

Het enige waar ik nu op hoop is dat jij ook word vermaakt en misschien ook nog iets leert. Dat zou mooi zijn.

Heden herlancering Heleneus.nl

gratis koffie *

4.05